1ο Mellon Run

1ο Mellon Run

To 1o Mellon Run είναι γεγονός. Ο σύλλογος συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Κρήτης και με την υποστήριξη χορηγών, εθελοντών αλλά και του Δήμου Φαιστού την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016, αγώνες δρόμου για καλό σκοπό. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του συλλόγου και των παιδιών που βρίσκονται υπό την αιγίδα του. Σας καλούμε όλους κοντά μας, να τρέξουμε, να γνωριστούμε και να περάσουμε αξέχαστα. Λάβετε μέρος σε μία από τις 3 διαδρομές μας 6 και 16 χιλιομέτρων για τους ενήλικες και 1 χιλιομέτρου για τα παιδιά.

Η μεγάλη διαδρομή έκτασης 16 χιλιομέτρων (Χάρτης) θα ξεκινάει από τα γραφεία του συλλόγου, στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Φανερωμένης, θα συνεχίζει με το γύρο του Φράγματος της Φανερωμένης και θα καταλήγει πάλι στα γραφεία του συλλόγου. Μια διαδρομή που θα περιλαμβάνει  τρέξιμο στην άσφαλτο αλλά και σε χωματόδρομο, μέσα στη φύση.

φώτο Μανώλης Καμπιτάκης

Η δεύτερη διαδρομή των 6 χιλιομέτρων (Χάρτης), μπορεί να ολοκληρωθεί με τρέξιμο ή ακόμα και με πεζοπορία για εκείνους που προτιμούν να περπατούν και να απολαμβάνουν τη φύση.

Τέλος οι μικροί μας φίλοι, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνισθούν σε μια διαδρομή 1 χιλιομέτρου προς την ίδια κατεύθυνση.

Το κόστος συμμετοχής στους αγώνες είναι 5 ευρώ και περιλαμβάνει το μπλουζάκι του αγώνα, τον αριθμό συμμετοχής και το chip χρονομέτρησης. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά πατώντας εδώ

Οι καταθέσεις των χρημάτων θα γίνονται στο λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς. GR88 0172 7710 0057 7104 7165 215 (δικαιούχοι Πρατικάκης Ιωάννης και Katarzyna Topa,), αναγράφοντας στη συναλλαγή το όνομα του συμμετέχοντα

Σας περιμένουμε όλους!

Ελάτε να τρέξετε για το «ΜΕΛΛΟΝ»!