2ο Παραολυμπιακό Πανόραμα..

2ο Παραολυμπιακό Πανόραμα..

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Χθες πραγματοποιήθηκε για 2η  χρονιά  το Παραολυμπιακό  Πανόραμα στο Δημοτικό στάδιο Μανώλης Στεφανουδάκης, την εκδήλωση επισκέφτηκαν  500 μαθητές από τα σχολεία της Μεσαράς. Η διοργάνωση έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά τα Παραολυμπιακά αθλήματα, καθώς  πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις Παραολυμπιακών Αθλημάτων, Ακόντιο, σφαίρα, ποδόσφαιρο τυφλών, ποδήλατο κ.α.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 10 σχολεία από τη Μεσσαρά με 500 μαθητές που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα Παραολυμπιακά Αθλήματα.

Την εκδήλωση τίμησαν o Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Καπελάκης Γιώργος, οι αντιπεριφεριάρχες κ. Πιτσούλης Γιώργος και ο κ. Λάμπρος Καμπουράκης και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φαιστού κα. Βασιλεία Αρμουτάκη, Καργάκης Νίκος και ο κ. Ιπποκράτης Σκαντζάκης.

Το Παραολυμπιακό Πανόραμα διοργανώθηκε από το Σύλλογο ΑμεΑ Γονέων & Φίλων Νότιας Κρήτης  ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και το  Αθλητικό Σωματείο Μεγαλόνησος, Υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής,  και τη στήριξη της Αντιδημάρχου κα. Βασιλεία Αρμουτάκη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Παιδείας, δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού Δήμου Φαιστού, τον Δήμου Φαιστού και την Μονομετοχικής Ματάλων.

 

Ευχαριστούμε το Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μοιρών που για άλλη μια φορά ήταν παρόν στις δράσης του Συλλόγου μας, ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα Σούπερ Μάρκετ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. που μας πρόσφερε τους χυμούς για όλα τα παιδιά, την Φρουταγορά Χαλκιαδάκης, τα νερά Ζαρός που είναι πάντα στο πλευρό του Συλλόγου μας, την οικογένεια Κουτσάκη, τον Χουστουλάκη Νεκτάριο για την τεχνική υποστήριξη του ήχου και τέλος ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν να στηθεί η διοργάνωση.