3ος Αγώνας δρόμου ” mellon run”

3ος Αγώνας δρόμου ” mellon run”

 

Με τις συμμετοχές να αγγίζουν τις 600, αθλητές και αθλήτριες  τίμησαν το Σύλλογο ΑμεΑ “ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” στη μεγάλη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε χθες 9 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στη Φανερωμένη.

Η χθεσινή διοργάνωση, άφησε κατά γενική ομολογία τις καλύτερες εντυπώσεις στους δρομείς άλλα και στο κοινό που ήρθε για να απόλαυσή την διοργάνωση.

Παρόντες ήταν ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ. Μακάριος, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης, Αντιπεριφεριάρχες , Αντιδήμαρχοι,Περιφεριακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.α.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Καπελάκης  και ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Χρήστος Τζαμούσης.

Παρών ήταν για ακόμα μια φορά και τους ευχαριστούμε για αυτό ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός του τμήματος Μοιρών.

Ευχαριστούμε το Α.Τ Μοιρών που ήταν παρούσα σε αυτοί την μεγάλη διοργάνωση..

Ευχαριστούμε το Σύλλογο φυσικοθεραπευτών Ηρακλείου που πρόσφεραν στους αθλητές τις υπηρεσίες τους..

Μαζί μας είχαμε την τιμή να έχουμε το Σύλλογο ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑ ΔΩΣΕ ΖΩΗ με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών, γύρω από το ζήτημα της εθελοντικής δωρεάς αιμοποιητικών κυττάρων και την σημασία της προσφοράς τους , στον συνάνθρωπό μας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλο το κόσμο που παρευρέθηκε στο 3o mellon run, επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές που χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα είχαμε καταφέρει αυτό το όμορφο αποτέλεσμα..

Με τη συνδριοργάνωση του Δήμου Φαιστού.

Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Μέγα χορηγοί:

S/M Χαλκιαδάκης, Νικολουδάκης Στέφανος, Στεφανουδάκης Χρήστος, Νερό Ζαρός, Μονομετοχική Ματάλων.