Δελτίο τύπου 20/11/14

Αρχική / Δελτία Τύπου / Δελτίο τύπου 20/11/14
Δελτίο τύπου 20/11/14

Μεγάλη ανταπόκριση είχε το κάλεσμα του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», μέσω του Dream fm 90,6-90,7 και της εκπομπής του «Πρωινή Πτήση» για στήριξη της προσπάθειας συγκέντρωσης καπακιών για την αγορά αμαξιδίων πριν λίγο καιρό. Όχι μόνο ευαισθητοποιήθηκαν φορείς και συντοπίτες μας για τη συλλογή καπακιών, αλλά κάποιοι προσέφεραν άμεσα και χρηματική βοήθεια προς αυτή την κατεύθυνση, παραδίδοντας χρήματα στο σταθμό dream fm τα οποία δόθηκαν στο σύλλογό μας «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Σαν Σύλλογος προχωρήσαμε στην αγορά αμαξιδίων αλλά και άλλων βοηθητικών ειδών για τα μέλη μας. Σε σχετικό ευχαριστήριο του Συλλόγου αναφέρεται «Με το παρόν προαγόμεθα να εκφράσουμε και δημοσίως τις ολόθυμες ευχαριστίες μας προς τους συνανθρώπους μας που ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση βοήθειας του Συλλόγου μας συνέδραμαν με ικανή χρηματική δωρεά.
Συγκεκριμένα, ο κος Ζευγαδάκης Φανούριος προσέφερε το ποσό των 300 ευρώ, Οι δες Ξαγοραράκη Μπάρμπη και Τζίνα το ποσό των 100 ευρώ, οι κα και κος Τσαβολάκη Χαρά και Μανώλης το ποσό των 500 ευρώ και η κα Ψωμαδάκη Ψεβούλα το ποσό των 200 ευρώ.

Ο Σύλλογός μας αξιοποιώντας τήν ως άνω προσφορά αγόρασε 2 αναπηρικά αμαξίδια, 1 παιδική περπατητούρα, 2 ζευγάρια δεκανίκια και ένα αναπηρικό « πί» .
Ευχαριστούμε το ραδιοφωνικό σταθμό Dream fm τις ακροάτριες και τους ακροατές για την στήριξη των δράσεών μας.

Από καρδιάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Ο Πρόεδρος
Στεφανουδάκης Εμμανουήλ».