Δημιουργικός Νοέμβρης στο σύλλογο “Το Μέλλον”!

Αρχική / Ενημερωτικά / Δημιουργικός Νοέμβρης στο σύλλογο “Το Μέλλον”!
Δημιουργικός Νοέμβρης στο σύλλογο “Το Μέλλον”!

Καλημέρα!Ένας γεμάτος και δημιουργικός μήνας ξεκινά για το σύλλογο μας.Ήδη ανακοινώθηκε ο διαγωνισμός καλύτερης ζωγραφιάς με θέμα την αναπηρία για τα σχολεία της περιοχής ( δημοτικά και νηπιαγωγεία). Οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί θα έχουν μια ωραία ευκαιρία να συζητήσουν για την αναπηρία και να ζωγραφίσουν με τα παιδιά τον τρόπο που την αντιλαμβάνονται. Οι ζωγραφιές θα πρέπει να κατατεθούν στο σύλλογο σε κλειστό φάκελο με το όνομα του κάθε σχολείου εως και την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου. Οι 12 καλύτερες ζωγραφιές θα μπουν στο φέτινο ημερολόγιο του συλλόγου για το 2017 και οι μικροί μας φίλοι θα βραβευθούν από το σύλλογο.

Επίσης από το Σάββατο 12/11 ξεκινούν ξανά οι δημιουργικές ομάδες των παιδιών-μελών μας. Οι ομάδες αυτές έχουν στόχο την ψυχαγωγία, την εκπαίδευση στην αυτονομία, την κοινωνικοποίηση και την εκμάθηση επαγγελματικών δεξιοτήτων, μιας και τα παιδιά μας φτιάχνουν μπομπονιέρες, στολίδια και πράγματα για το παζάρι του συλλόγου.
Φέτος θα λειτουργήσουν και νέες ομάδες για μικρότερα παιδιά. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη και συντονίστρια των ομάδων κα Νατάσσα Γιαννακάκη στο τηλ. 6938074901 για να δηλώσουν συμμετοχή.
Ευχόμαστε σε όλους έναν όμορφο, φθινοπωρινό και πολύ δημιουργικό Νοέμβρη! imagehandler