Κοπή Πίτας – Εγκαίνια Φυσικοθεραπείας

Αρχική / Ενημερωτικά / Κοπή Πίτας – Εγκαίνια Φυσικοθεραπείας
Κοπή Πίτας – Εγκαίνια Φυσικοθεραπείας

Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015, ο σύλλογος μας πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και τα εγκαίνια της νέας αίθουσας φυσικοθεραπείας.

Δεκάδες πολίτες , η αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Βιργινία Μανασάκη, ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης, οι υποψήφιοι Βουλευτές Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, κ. Αντώνης Τζωρτζακάκης, κ. Ελένη Γρηγοράκη, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φανερωμένης κ. Γεώργιος Θεοδωράκης, οι αντίδημαρχοι του Δήμου Φαιστού, και οι εθελοντές Σαμαρείτες του τμήματος Μοιρών ήταν όλοι εκεί και με την παρουσία τους τίμησαν και λάμπρυναν άλλη μια σημαντική ημέρα του συλλόγου μας.

Με τα εγκαίνια της αίθουσας φυσικοθεραπείας, άλλο ένα όνειρο των μελών του συλλόγου μας παίρνει σάρκα και οστά. Η αίθουσα αυτή  δημιουργήθηκε από τις συνδρομές των απλών πολιτών και κυρίως την χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης που για δεύτερη φορά, μέσω του συλλόγου μας, στέκεται έμπρακτα  στο πλευρό των ανθρώπων με Ειδικές ανάγκες. Η αλήθεια είναι ότι χωρίς την βοήθεια της περιφέρειας θα καθυστερούσε υπερβολικά η δημιουργία της, μιας και το κόστος του εξοπλισμού της είναι μεγάλο.

Τα προβλήματα, αλλά και τα όνειρα του συλλόγου μας είναι επίσης μεγάλα. Έτσι, λοιπόν, τόσο η αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, κ. Μανασάκη, όσο και ο δήμαρχος Φαιστού δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν να είναι στο πλευρό μας για τις ανάγκες των μελών του συλλόγου μας, στη συζήτησαν που πραγματοποίησαν με τον πρόεδρο του συλλόγου, κ. Στεφανουδάκη, κατά την διάρκεια της ξενάγησης στους χώρους της εργοθεραπείας, της λογοθεραπείας και του  εργαστηρίου χειροτεχνίας.

Ο τυχερός της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν ο Γιάννης Θεοδωράκης. Του ευχόμαστε κι εμείς να έχει μια υπέροχη χρονιά, γεμάτη με υγεία, χαρά, ηρεμία!

[pp_gallery gallery_id=”798″ width=”130″ height=”100″]