Μαζεύουμε ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ με συνεργασία τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Μαζεύουμε ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ με συνεργασία τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Στηρίζουμε την προσπάθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τμήματος Μοιρών για τη  συνδρομή στις οικονομικά ασθενέστερες και πολυμελείς οικογένειες της Μεσαράς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής μας στις εγκαταστάσεις του συλλόγου ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ στη Φανερωμένη θα συγκεντρώνουμε ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ( τόνο, όσπρια, ντολμαδάκια κ.α.) για να ενισχύσουμε το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τμήματος Μοιρών.

Από τις 19:30 ξεκινάμε με την κλόουν μας να διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους και στις 21:00 ξεκινά η παιδική ταινία η ΜΑΤΙΛΝΤΑ

Η Ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά 

 

Η Ματίλντα Γουέρμγουντ είναι ένα μικρό κοριτσάκι με μεγάλη περιέργεια, κοφτερό μυαλό και ζωηρή φαντασία, αλλά και τους χειρότερους γονείς του κόσμου. Ενώ οι γονείς της αρκούνται στη φτηνή τηλεόραση και τις κομπίνες για να βγάζουν χρήματα, εκείνη λατρεύει να χάνεται στις σελίδες των αγαπημένων της βιβλίων. Εκείνοι είναι φωνακλάδες, εγωιστές και αγενείς, ενώ η Ματίλντα είναι μια σιωπηλή παρατηρήτρια που σκέφτεται μικρές και πονηρές πράξεις αντίδρασης και εκδίκησης. Όταν συναντά την εμψυχωτική δασκάλα της, δις Χάνεϊ, η Ματίλντα ενθαρρύνεται και αρχίζει να σκαρώνει τις δικές της φανταστικές ιστορίες. Ενώ είναι ενθουσιασμένη που θα φοιτήσει στο Κράντσεμ Χολ, η Ματίλντα ανακαλύπτει έκπληκτη ότι το σχολείο είναι ένα απειλητικό και καταπιεστικό μέρος με διευθύντρια την τεράστια και απαίσια δις Τράντσμπουλ. Εκτός από την ευγενική δις Χάνεϊ, τα φωτεινά πρόσωπα μέσα σε αυτό το μοχθηρό περιβάλλον είναι η κυρία Φελπς που αγαπάει τις ιστορίες, και οι νέοι σχολικοί φίλοι της Ματίλντα. Κυριευμένη από ένα ακατανίκητο αίσθημα δικαίου, η Ματίλντα τολμά να υπερασπιστεί το σωστό και να δώσει στην Τράντσμπουλ ένα μάθημα που δεν θα ξεχάσει ποτέ.