Με απόλυτη επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή ο Ποδηλατικός Γύρος Μεσαράς

Αρχική / Δράσεις συλλόγου / Με απόλυτη επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή ο Ποδηλατικός Γύρος Μεσαράς
Με απόλυτη επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή ο Ποδηλατικός Γύρος Μεσαράς

Με απόλυτη επιτυχία και με τη μαζική προσέλευση κόσμου αλλά και συμμετεχόντων στέφθηκε η διοργάνωση του Ποδηλατικού Γύρου Μεσαράς, χθες Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014 που διοργάνωσαν 50 και πλέον φορείς της Μεσαράς και οι φορείς που συμμετέχουν στο Forum «Οδηγούμε με ασφάλεια» για την προώθηση του μηνύματος για ασφαλή οδηγική συμπεριφορά και την ενίσχυση του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία Πόμπιας.

Το παρόν έδωσαν περισσότεροι από 500 επισκέπτες, κάτοικοι και  αθλητές ποδηλάτες όλων των ηλικιών, οι οποίοι «αγκάλιασαν» τη δράση και έτρεξαν τη μικρή διαδρομή των 20 χλμ και τη μεγάλη διαδρομή των 75 χλμ , διαδίδοντας το μήνυμα «Οδηγούμε με ασφάλεια» και απολαμβάνοντας τη μαγευτική φύση της Μεσαράς. Η Μεσαρά έστειλε ένα μήνυμα εθελοντισμού, πολιτισμού και κοινωνικής ευθύνης.

Στην διοργάνωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Φαιστού Γιώργος Αρμουτάκης, οι Παρολυμπιονίκες του Σωματείου «Τάλως» Αδαμαντία Χαλκιαδάκη και Ηρώ Μηλάκη, ο Παρολυμπιονίκης και και Πρόεδρος του Συλλόγου μας, Μανώλης Στεφανουδάκης, ο Ομοσπονδιακός Προπονητης Ποδηλασίας Γιώργος Βαρβεράκης και ο Αντιπρόεδρος του ΕΣΥΠΡΟΤΑ και Γενικός Γραμματέας στο Σωματείο «Τάλως» Μανώλης Μαράκης.

Σημαντικό ρόλο στην ασφαλή διεξαγωγή του ποδηλατικού γύρου έπαιξαν: το σώμα του ΕΚΑΒ, η Ελληνική Αστυνομία, το σώμα των Εθελοντών Σαμαρείτων Του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Τμήματος Μοιρών αλλά και ο Δήμος Μοιρών που ακολουθούσαν ολόκληρη την πορεία και των δύο διαδρομών του ποδηλατικού Γύρου.

[pp_gallery gallery_id=”499″ width=”130″ height=”100″]