Υπογράφηκαν οι συμβάσεις χρηματοδότησης με την Παγκρήτια Τράπεζα

Υπογράφηκαν οι συμβάσεις χρηματοδότησης με την Παγκρήτια Τράπεζα

Υπογράφηκαν την Πέμπτη 1/04 στο Ηράκλειο, οι συμβάσεις χρηματοδότησης με την Παγκρήτια Τράπεζα για την ταμειακή διευκόλυνση του συλλόγου μας με απώτερο σκοπό την ομαλή υλοποίηση- κατασκευή του «Πρότυπου Κατασκηνωτικού Κέντρου Εξυπηρέτησης ΑμεΑ»  το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον Αφραθιά Τυμπακίου του Δήμου Φαιστού.

Ευχαριστούμε θερμά τον ιατρό κ. Γεώργιο Στεφανουδάκη, που μας στηρίζει από την αρχή στο όραμά μας αυτό και η βοήθειά του ήταν και είναι πολύτιμη.

Η Παγκρήτια Τράπεζα στάθηκε πολύτιμος αρωγός στην προσπάθειά μας αποδεικνύοντας την ευαισθησία και το κοινωνικό της πρόσωπο, προς μεγάλη χαρά και ικανοποίησή μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την ομάδα του καταστήματος Μοιρών για την εξαιρετική συνεργασία, καθώς και την Ανώτερη Διοίκηση της Τράπεζας για την αναγνώριση της σημασίας της πρωτοβουλίας μας για την περιοχή μας και ευρύτερα για τον τόπο μας.

Το επενδυτικό αυτό σχέδιο χρηματοδοτείται 100% από το Τ.Π. CLLD/LEADER Μεσαράς, που υλοποιεί η ΟΤΔ Αναπτυξιακής Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Γεωργικού Ταμείου Αγροτικής Ανάπτυξης και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Το ευχαριστώ μας φαντάζει μικρό μπροστά στις ενέργειες που έχετε κάνει όλοι σας για το έργο αυτό, ώστε να πάρει σάρκα και πνοή, χαιρόμαστε που έχουμε συμπαραστάτες όλους εσάς αλλά και πολλούς ακόμα!